Sunday, November 4, 2018

Vecka 45

En tid har gått sedan vi uppdaterade bloggen. Det har fyllts av både besök och miniäventyr, även om vi hållit oss nära hemmet hela din första månad så har varje promenad känts som att bryta ny mark.  Du utvecklas också hela tiden - vi är förundrade över hur varje dag ser både lika men också väldigt olika ut.

Lördagen den 3 nov var det tänkt att pappa skulle uppdatera bloggen om vad som hänt i veckan. Olyckan var dock framme och med ett djupt skärsåg fick han åka till sjukhuset och sy istället.  Stygnen skall tas ut imorgon och allt tillbaka på noll.

På torsdagen kom mormor förbi med en badbalja till dig. Vi testade den redan samma kväll (tror jag),  du tyckte det var lite skumt med vattnet men verkade även som du verkligen gillade det. 

Maria var på besök på fredagen - det blev en tur med vagnen ihop.  Eftersom du inte vill sova om du inte känner kroppskontakt från mamma eller pappa så var vi lite fundersamma på hur det skulle funka att köra runt dig i vagn. Det visade sig inte vara några problem, du blir lugn och somnar i princip direkt när man lägger ner dig.

På fredagskvällen kom andra familjen Regin och hälsade på. Johan, Sofia, Svante och Hugo hade med sig Beuf Bourginon - fest! Tyvärr missade vi att ta en bild och föreviga :(  De kommer dock också finnas nära dig hela livet, så det kommer bli fler fototillfällen


.På lördagen tog vi en långtur med vagnen, vi upptäcker massor med fina hus och gator som vi inte sett tidigare.  Även om i promenerat en hel del innan dig så har vi missat en hel del märker vi.  Mammas kompis Karolina Kusing kom på en kortvisit - trevligt! :)  Mamma och jag hade planerat en lugn lördagskväll med god mat, dryck och faktiskt en massa godis.  Det visade sig dock bli något helt annat, pappa skar sig illa på en skärmaskin och fick skjuts av snälla grannen Christoffer till akuten. 7 stygn blev det :(

På söndagen var du lugn som en filbunke. Efter en tur med vagnen sov du länge på verandan, så länge att mamma hann äta, duscha OCH gå på toa - lyx! På förmiddagen var pappa på sjukhuset och sydde ihop tummen. Du låg mes och mös hela dagen, du gillar verkligen din mjukisstjärna som du fick av Regins. Den spelar en vaggvisa som du gillar.  På kvällen hade hela familjen NFL-söndag i soffan! :)

No comments:

Post a Comment

Konsert i Malmö

Din första längre resa var till Sthlm, en helg mars när mamma skulle gå på konsert med Florence and the Machine. Då ammade du fortfarande oc...